Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g frischer Meerrettich, in Stücken (1 cm)
- 125 g Forellenfilet, geräuchert
- 200 g Ricotta
- 20 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 300 g Rote Bete, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Rotkohl, in Stücken (3 cm)
- 25 g Butter, weich
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 40 g Johannisbeer-Gelee
-
1
Shiso-Kresse-Beet
of 1 Kresse-Beet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Suppe
40 Min
Spinat-Erbsen-Suppe mit Cashews
2 Std. 30 Min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 Min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 Std. 10 Min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45 Min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45 Min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45 Min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 Min
Zucchinisuppe mit Minze
35 Min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 Min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 Min
Brokkoli-Apfel-Suppe
30 Min