Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte, halbiert
- 500 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (3 cm)
- 200 g Äpfel, säuerlich (z.B. Boskop), in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 40 g Butter, in Stücken
- 150 g trockener Weißwein
- 450 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 200 g Maronen, gegart, geschält, vakuumiert, halbiert
- 20 g Zitronensaft
- Kürbiskernöl zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1027 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 dk
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 Min
Kürbissuppe mit Kokosmilch
35 Min
Apfel-Sellerie-Suppe
40 min
Möhrensuppe mit Ingwer
50 dk
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35 Min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35 Min
Maronencremesuppe
1 Std. 30 Min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45 Min
Möhren-Kürbissuppe mit Parmesanchips
45 Min
Süßkartoffel-Möhren-Suppe
50 dk
Apfel-Karotten-Suppe schnell gemacht
20 min