![Rote-Bete-Suppe Rote-Bete-Suppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0548D7C6-D555-4148-A8A6-C335B7663417/Derivates/a218dfb2-cfed-4721-bbd9-bbc189198ad9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Orangen, Bio
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 3 Schalotten, halbiert
- 30 g Öl
- 2 Pck. Rote Bete, gekocht, vakuumiert (à 500 g), grob gewürfelt
- 600 g kochendes Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1037 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Zucchinisuppe mit Minze
35 Min
Fenchel-Lachs-Suppe
35 Min
Lila Kartoffelsuppe
45 Min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45 Min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 Min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 Min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50min
Grüne Salatsuppe
40 Min
Kürbis-Apfel-Suppe mit gerösteten Maronen
40 Min
Brokkoli-Apfel-Suppe
30 Min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 Min
Möhrensuppe mit Ingwer
50min