Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Orangen, Bio
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 3 Schalotten, halbiert
- 30 g Öl
- 2 Pck. Rote Bete, gekocht, vakuumiert (à 500 g), grob gewürfelt
- 600 g kochendes Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1037 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Ingwer-Spinat-Suppe
30min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 Min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45min
Chicorée-Apfelsuppe mit Sesam-Räuchertofu
35 Min
Möhrensuppe mit Ingwer
50min
Brokkoli-Apfel-Suppe
30min
Kürbissuppe mit Kokosmilch
35 Min
Grüne Salatsuppe
40min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55min
Kürbis-Tomaten-Suppe mit Ginsahne
1h
Kürbis-Apfel-Suppe mit gerösteten Maronen
40min
Kürbis-Curry-Suppe
45min