Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 EL Olivenöl
- 4 Frühlingszwiebeln (120 g), in feinen Ringen
- 600 g Erbsen, TK
- 800 g Gemüsefond
- 200 g Sahne
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1068 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Blumenkohlsuppe
40 min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40 min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40 min
Erbsencremesuppe
30 min
Kartoffelsuppe
50 min
Erbsencremesuppe
40 min
Paprikasuppe bicolor
1 godz.
Möhrensuppe mit Anis
40 min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45 min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30 min
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
50 min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 min