Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, in groben Stücken
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Milch
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 100 g Sahne
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL süßer Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2086 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topinamburpüree
40 min
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40 min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min
Zucchinicreme
1 Std.
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 min
Bärlauch-Käse-Sauce zu Nudeln
10min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Bärlauch-Zabaglione
10min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1h 10min
Spargel-Bärlauch-Risotto
35 min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35 min