Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 10 g Öl
- 2 gelbe Paprika (ca. 250 g), in Stücken
- 80 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 200 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Sahne
- 2 TL Crème fraîche
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1045 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 618 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe
40min
Möhren-Tomaten-Cremesuppe
45min
Cheddar-Brokkoli-Suppe
30min
Frische Tomatensuppe
30min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30min
Schnelle Tomatencremesuppe
30min
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3h
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Sommerliche Gemüsesuppe
55min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1h
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45min