Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben
- 20 g Butter, in Stücken
- 50 g brauner Zucker
-
20
g Balsamico, dunkel
of 20 g Rotweinessig - 1 - 2 Prisen Salz
- 50 g rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Olivenöl
- 500 g Rote Bete, gekocht, geschält, in Stücken
- 350 - 400 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 - 2 Prisen Thymian, getrocknet
-
4
Scheiben Baguette
of 4 Scheiben Brot - 60 - 80 g Camembert, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Zitronensaft
- 1 EL Walnüsse, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 388 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry-Kartoffel-Suppe
35min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 Min
Kürbissuppe mit Curry
35min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30 Min
Limetten-Maissuppe
40 Min
Spargel-Rucola-Suppe
40 Min
Orangen-Ingwer-Bärchen
1 Std. 40 Min
Rotkohlcremesuppe
40 Min
Süßkartoffel-Selleriecremesuppe
35min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30 Min
Ungarische Pilzsuppe
30 Min