Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 4 rote Chilischoten, frisch, entkernt, nach Geschmack
- 2 rote Paprika, in Stücken
- 6 Knoblauchzehen
- 40 g Balsamico, hell
- 1 TL Zucker
- ¾ TL Salz
- 2 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 40 g Öl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 263 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aioli, klassisch
10min
Aioli à la Axel Henkel
10min
Salsa Roja
20min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Patatas Bravas mit Chorizo
1u. 15min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1h 30min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40min
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Grüner Mojo
10min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45 min
Mojo Amarillo
45 min