![Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/517D3BBB-74F1-487C-A844-EF47A35951D9/Derivates/55ff40fd-c818-4bb3-9dbe-18c4c4b3ee93.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 800 g Frühkartoffeln, klein, ungeschält
- 250 g Meersalz, grob
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 486 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mojo Amarillo
45 Min
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 Std. 15 Min
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1 Std. 30 Min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 Min
Rote Mojo Sauce
10 Min
Joppiesauce
45 Min
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Aioli, klassisch
10 Min