Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g natives Olivenöl
- 80 g Sonnenblumenöl
- 20 g körniger Senf
- 25 g Balsamico, dunkel
- 15 g Wildblumenhonig und etwas mehr zum Beträufeln
- 1 EL Petersilie, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Eichblattsalat, grün, in mundgerechten Stücken
- 125 g Ziegenkäserolle, in Scheiben (1 cm)
- Wildblumenhonig zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1258 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min
Feldsalat mit Joghurt-Blutorangen-Dressing
10min
Salat mit Ziegenkäse und geröstetem Cashew-Dressing
25min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45min
Feta-Wassermelonen-Salat
20 dk
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15min
Spinat-Tomaten-Salat
20 dk
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20 dk
Nizza-Salat
40min