Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albondigas
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Chili-Pulver
- 1 TL Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ¼ TL Curry, mild
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 300 g rote Paprika, in Streifen (1 cm)
- 300 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Chili-Pulver
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 15 g Mehl
- 2 TL Olivenöl
- 200 g Feta, in kleinen Würfeln oder zerbröselt
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2182 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Aioli à la Axel Henkel
10min
Rote Mojo Sauce
10min
Patatas Bravas mit Chorizo
1u. 15min
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2 godz.
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1h 30min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30min
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 Std. 20 Min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45 min
Hähnchen-Arrabiata
55min