Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 3 Schalotten
- 5 - 8 Knoblauchzehen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken, getrocknet
- 60 g Rotweinessig
-
125
g Rapsöl
of 125 g Sonnenblumenöl - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Salsa Verde
10min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Salsa Verde
10min
Vitello Tonnato
48 Std.
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 Min
Portwein-Zwiebel-Relish
50 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10min
Tapenade
5 Min
Zitrus-Aioli
10min
Salsa Roja
20 Min
Rote Mojo Sauce
10min