Apparaten en Accessoires
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonengroene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
612 mg
Eiwitten
16.8 g
Calorieën
1897.6 kJ /
453.6 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
14 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
87.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Risottata
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
IJs van Mango en Passievrucht
12u.
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Risottata met kip en champignons
40min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Thaise pinda kip met kokosrijst
1u.