Apparaten en Accessoires
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
verse basilicum blaadjes50 g
-
verse peterselie blaadjes20 g
-
gepelde walnoten20 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
Griekse yoghurt120 g
-
mayonaise30 g
-
citroensap, vers geperst50 g
-
knoflookteentje1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
water600 g
-
droge pasta kort, bv.cavatappi, kooktijd 10 minuten250 g
-
tonijn uit blik, in olie uitgelekt, in stukjes200 g
-
kerstomaten gehalveerd80 g
-
suiker¼ tl
-
komkommer in dunne plakjes gesneden150 g
-
zoete groene puntpaprika in blokjes (1 cm)100 g
-
avocado in plakjes gesneden120 g
-
Kalamata olijven, ontpit30 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
feta kaas60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1467.6 mg
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
3311.7 kJ /
791.5 kcal
Vetten
41.6 g
Vezels
6.7 g
Verzadigd vet
7.9 g
Koolhydraten
73.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Groene Zomersalades
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Geen beoordelingen
Perzik- en Amandelijs
Geen beoordelingen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Tempé
48u.
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
IJs van Mango en Passievrucht
12u.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen