Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la poêle
- 1 c. à soupe bombée de gingembre en poudre
- 1 c. à soupe bombée de curcuma en poudre
- 800 g de sauté de veau, en morceaux
- 300 g d'eau
- 1 petit bouquet de coriandre fraîche
- 1 pincée de safran
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 75 g d'olives violettes
- 6 cœurs d'artichaut en conserve
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1506 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1h 20min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 Min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1h
Rfissa au poulet
1h 20min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35 phút
Chakchouka à la feta
1h
Saumon en croûte de tomates et riz aux légumes
30min
Bar cuit à l'italienne, sauce aux poivrons grillés et salade de fenouil
40min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Pains batbout marocains
1h
Chorba tunisienne
45 phút
Curry de crevettes et riz basmati
30min