Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
of 20 g oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de bœuf (type filet, rumsteck, bavette...), coupée en lanières (1 x 3-4 cm) et séchée avec du papier absorbant
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 2095.6 kJ / 500.9 kcal
- Eiwitten
- 54.2 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 198 mg
Alternatieve recepten
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 Min
Dorer de l'agneau en cubes
15 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min