Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
of 20 g oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de bœuf (type filet, rumsteck, bavette...), coupée en lanières (1 x 3-4 cm) et séchée avec du papier absorbant
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 2095.6 kJ / 500.9 kcal
- Eiwitten
- 54.2 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 198 mg
Alternatieve recepten
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 Min
Dorer de l'agneau en cubes
15 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min