Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce
- 130 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g de poivrons rouges, en morceaux
- 250 g de tomates, en quartiers
- 10 feuilles de persil frais
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 250 g de viande de bœuf hachée
- du sel
- 1 c. à café de harissa (optioneel)
La pâte
- 150 g de semoule de blé dur fine
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 150 g d'eau tiède
- huile d'olive, pour le plan de travail
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1416 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Sfenj - Donuts
2h 45min
Msemen
40min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2小时 10 分钟
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Krachel (brioches à l’anis)
2h 45min
Pains batbout marocains
1h
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1h 5min
Pains de semoule Matlouh
2小时 10 分钟
Tajine de kefta aux œufs
1u. 15min
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min