Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g d'oignon, coupé en quatre
- 10 brins de persil frais
- 10 brins de coriandre fraîche
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 pincée de paprika en poudre
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 œuf
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- 1 jaune d'œuf, battu
- huile de friture
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1493 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet entier et ratatouille
1h
Krachel (brioches à l’anis)
2 godz. 45 min
Mahjouba (crêpes farcies)
2h 50min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40min
Lasagne chèvre et courgette
1h
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30 min
Muffins façon pizza
35 min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 godz. 10 min
Chocolat liégeois
4 Std. 30 Min
Brioche feuilletée tressée
17 Std. 45 Min
Pains batbout marocains
1h