Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive - 70 g d'oignon jaune, coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
- 250 g de viande de bœuf, coupée en lanières (1 x 3-4 cm)
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 2194.1 kJ / 524.4 kcal
- Eiwitten
- 54.8 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 200.3 mg
Alternatieve recepten
Faire sauter des oignons avec du piment
20 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min