Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina
- 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di foglie di bietola, a pezzi (4-5 cm)
-
100
g di pomodoro in scatola
of 100 g di pomodorini - 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di pinoli sgusciati leggermente tostati in padella
- 150 g di Feta
- 8 pomodorini, a metà
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1821.6 kJ / 435.4 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 55.1 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 619.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di ceci al rosmarino
20 Min
Manzo insaporito con asparagi
30 λεπτ.
Pasta alla carcerata
30 λεπτ.
Pasta alla gricia
30 λεπτ.
Insalata nizzarda
30 λεπτ.
Biscotti con semi di girasole
1ωρ.
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45min
Bruschette all'aglio e formaggio vegano
40 Min
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1h 45 min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1ωρ.
Crostata salata multicolore
1ωρ.
Fagottini di sfoglia con indivia all'aceto balsamico e gorgonzola
1 Std. 5 Min