Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina
- 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di foglie di bietola, a pezzi (4-5 cm)
-
100
g di pomodoro in scatola
of 100 g di pomodorini - 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di pinoli sgusciati leggermente tostati in padella
- 150 g di Feta
- 8 pomodorini, a metà
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1821.6 kJ / 435.4 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 55.1 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 619.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine di pollo al limone
40min
Vellutata di carote con omelette
30min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30min
Bruco tramezzino
30min
Sandwich arcobaleno
40min
Menù: Riso alle verdure; Pesce, patate e broccoli con salsa ai carciofi
1u.
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Filetti di salmone con patate e zucchine (TM6)
1h 15min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2u.
Spaghetti alla busara
30min
Manzo insaporito con asparagi
30min