Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Condimento
- 85 g di salsa tahini
- 115 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 170 g di rucola
Cous cous
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cous cous
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pomodorini ciliegino gialli a metà
- 190 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a listarelle
- 190 g di olive Kalamata denocciolate
- 1 cetriolo, sbucciato e a fettine
- 150 g di cipolla rossa di Tropea a listarelle
- 200 g di carote, pelate e a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1894.3 kJ / 452.8 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 71.3 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 946.9 mg
Alternatieve recepten
Melanzane alla messinese
30 Min
Patate speziate
30 Min
Burger di barbabietola
1 Std.
Barchette feta e bietole
2h
Maionese all'avocado
15min
Vincisgrassi
2 godz. 30 min
Rösti svizzero (TM6)
9h
Bortellina
30 Min
Nasello in salsa all'arancia
2 godz. 30 min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 Min
Contorno di patate americane speziate
45 Min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min