![Licurdia calabrese Licurdia calabrese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/14c38f1f25ea283c822ec5c924cbe629/Derivates/fdb7b6b863f6f74e51b9f8a5396980b55458ec92.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di cipolle rosse di Tropea, a metà o in 3 spicchi in verticale
- 80 g di caciocavallo a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di patate, pelate e a cubetti (1x1 cm)
- 800 g di acqua
- 15 g di dado per brodo vegetale
- ½ peperoncino piccante fresco a pezzi
- 200 g di pane bianco raffermo, tostato e tagliato a cubetti
- pecorino grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1676.5 kJ / 400.8 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 532.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine allo sgombro
30min
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Pici all'etrusca
1h 45min
Bortellina
30min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Mesciua spezzina
1h
Paccheri zucca e provola
45min
Polpette di peperoni
1h
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Zuppa frantoiana
45min
Gattò di patate e spinaci
2h