Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pecorino sardo stagionato a pezzi
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di pomodori maturi, pelati e a pezzi
of 800 g di pomodori pelati a pezzi - 5 pizzichi di sale
- 4 - 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 500 di brodo di carne o vegetale
- 4 uova
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 16 fogli di pane carasau
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 150 kJ / 68.5 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1sa 30 dk
Frittelle di cavolo nero
30 dk
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1sa 30 dk
Stufato di lenticchie
1h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1sa 30 dk
Broéto chioggiotto
1 godz. 10 min
Uova alla triestina
30 dk
Insalata veloce con verdure crude
15 min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1sa 30 dk
Contorno di cavolo nero
20 dk
Lingue croccanti
45 dk
Zuppa frantoiana
45 dk