Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce

Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
2 portions

Ingrediënten

Vegetables
  • carrots cut in
    wedges that fit in feeder
    400 g
  • courgette unpeeled, cut in
    wedges that fit in feeder
    325 g
  • apple unpeeled, cored, cut in
    wedges that fit in feeder
    75 g
Broccoli Sauce
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • walnut, shelled
    60 g
  • leek
    40 g
  • olive oil
    35 g
  • broccoli florets cut in pieces
    200 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • white wine
    40 g
  • liquid vegetable stock
    90 g
  • garlic cloves unpeeled
    2
  • fine sea salt (optioneel)
    1 - 2 pinches
  • ground nutmeg
    ½ tsp
  • double cream
    75 g

Voeding per 2 portions

Calorieën 1520.1 kcal / 6359.9 kJ
Eiwitten 39.6 g
Vetten 115.2 g
Koolhydraten 94 g
Vezels 26.9 g
Verzadigd vet 32.9 g
Natrium 3521.7 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...