
Apparaten en Accessoires
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
Vegetables
-
carrots cut in400 g
wedges that fit in feeder -
courgette unpeeled, cut in325 g
wedges that fit in feeder -
apple unpeeled, cored, cut in75 g
wedges that fit in feeder
Broccoli Sauce
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
walnut, shelled60 g
-
leek40 g
-
olive oil35 g
-
broccoli florets cut in pieces200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white wine40 g
-
liquid vegetable stock90 g
-
garlic cloves unpeeled2
-
fine sea salt (optioneel)1 - 2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
double cream75 g
Voeding per 2 portions
Calorieën
1520.1 kcal /
6359.9 kJ
Eiwitten
39.6 g
Vetten
115.2 g
Koolhydraten
94 g
Vezels
26.9 g
Verzadigd vet
32.9 g
Natrium
3521.7 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slicing and Grating
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland