![Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B9F6156D-9E1E-447F-856F-6BDDD0A092CE/Derivates/F678A290-8BF9-49A7-B67F-50220E9CE971.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g onions, quartered
- 1300 g ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)
- 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
10 - 12
fresh mint leaves
of 1 tsp dried mint - 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 75 g white long grain rice
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1644 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Mint Courgettes
30 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 godz.
Portuguese Leeks
45 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.