Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g onions, quartered
- 1300 g ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)
- 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
10 - 12
fresh mint leaves
of 1 tsp dried mint - 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 75 g white long grain rice
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1644 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Vegetarian Spiralized Fideuá
30min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Portuguese Leeks
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11h
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min