Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g onions, quartered
- 1300 g ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)
- 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
10 - 12
fresh mint leaves
of 1 tsp dried mint - 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 75 g white long grain rice
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1644 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 Min
Mushroom Stroganoff
30min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Scandinavian Brunch
Geen beoordelingen
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 godz.
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min