Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fillo
- 130 g di acqua + q.b.
- 280 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di aceto di vino bianco
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi
- 120 g di cipolla bianca, in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
-
1 - 2
pizzichi di aneto secco
of 1 - 2 pizzichi di origano secco
Terminare la preparazione
- amido di mais (maizena) q.b. (optioneel)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1444 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1050.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate e spinaci
2sa
Schiacciata di zucchine con salsa allo yogurt
40min
Thepla di spinaci
1h
Quiche ai peperoni e pomodori
1sa 30 dk
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Schiacciata di zucchine con salsa allo yogurt
40min
Rösti svizzero (TM6)
9h
Crostata di pomodori con pesto
1sa 30 dk
Bortellina
30 dk
Tagliolini al radicchio rosso
30 dk
Torta di spinaci greca
1 Std. 20 Min
Quiche alle cipolle
1sa 30 dk