Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 100 g di carota a fette
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio di oliva
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 300 g cuore di carciofo sott'olio
- 30 g di orzo perlato, sciacquato
-
1000
g di brodo di pollo
of 1000 g di acqua - ½ cucchiaino di sale
- 300 g di patate a cubetti (1 cm)
- 10 grani di pepe nero
- 1 foglia di alloro secca
-
10
g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
of 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 60 g di panna acida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1137 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Zuppa di lenticchie alla turca
1 Std.
Shortbread al cardamomo e rosa
1 Std. 30 Min
Frozen Sangria (Maiorca)
4h 10min
Minestra di verdure e ceci con chorizo
30 Min
Stufato di verdure con polenta cremosa
50 min
Pasticcio di Biltong, funghi e feta
1 Std. 10 Min
Succo mango, pesca e ananas
15min
Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato
45 Min
Minestra della nonna
50 min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 Min
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1 Std.