Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Formaggio indiano (Paneer)
- 1500 g di latte intero
- 4 cucchiai di aceto bianco
Crema di spinaci
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, a rondelle (2 mm)
- 20 g di burro
- 100 g di panna da cucina
- 400 g di foglie di spinaci freschi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ¼ di limone, il succo spremuto fresco
- olio per frittura, q.b. per friggere
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15 Min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Chutney al cocco e coriandolo
45min
Samosas di verdure
1 Std. 10 Min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50 Min
Cavolfiore tikka masala
30 Min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 Min
Riso Kashmiri
30 Min
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min
Lenticchie all'indiana
35min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 Min