Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g di vino bianco
of 100 g di acqua - 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 60 g di cipolle, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 180 g di peperoni rossi, a pezzi (2 cm)
-
200
g di spinaci freschi in foglia
of 200 g di spinaci in foglia surgelati, decongelati, ben sgocciolati - 45 g di pomodori secchi sott'olio, a pezzi
- 45 g di olive nere denocciolate, a rondelle
- 80 g di Feta, a pezzi
- ½ cucchiaino di origano secco
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 4 uova
- 60 g di latte
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1081 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 402 mg
Alternatieve recepten
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Torta salata piselli e primo sale
2h 15 min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Crostata salata di spinaci
1hod.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Torta salata con melanzane e pomodoro
1hod.
Torta di spinaci greca
1 Std. 20 Min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min