![Zuppa di porri e orzo Zuppa di porri e orzo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fd4ae7989ee11033c10f74aeafed3dcf/Derivates/63f80157b8f3ee861a870ca1dfcdb1e51c1c9031.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di porri a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 12.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Crema di verdure invernale
50min
Mesciua spezzina
1h
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Canederli agli spinaci
2ч. 30 мин.
Zuppa di verdure con involtini di sogliola
40min
Zuppa frantoiana
45min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Zuppa d'orzo e fagioli
50min