Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di cavolo nero, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancarré, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 760.5 kJ / 181.8 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 269.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di cavolo viola
1 Std. 30 Min
Frittelle di cavolo nero
30 Min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1 Std. 30 Min
Mini burger di broccoletti e ceci
1h 35min
Insalata di cavolo rosso e mele
1h 15min
Polpettone di ceci e spinaci
1 Std. 30 Min
Schiacciatina zucca e carote
45 Min
Sformato vegetale
1 Std.
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1 Std.
Flan al cavolo viola
55min
Contorno di cavolo nero
20 min