Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di cavolo nero, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancarré, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 760.5 kJ / 181.8 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 269.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Contorno di cavolo nero
20 min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Polpette di cavolo viola
1h 30min
Polpette di zucca
1h 30min
Polpette di kale
40min
Sformato vegetale
1h
Galette integrale alle verdure
1h 30min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3 godz.
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min