Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 300 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 60 g di pangrattato
-
olio di noci di macadamia q.b.
of olio di semi di girasole q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1731.5 kJ / 413.8 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 406.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di barbabietola
1 Std.
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1 Std.
Sformato vegetale
1 Std.
Burger vegetali
40min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1 Std.
Burger di cavolo nero
45min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Crocchette di zucca e taleggio
1 Std. 15 Min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1 Std.
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3h
Flan al cavolo viola
55min