Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 300 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 60 g di pangrattato
-
olio di noci di macadamia q.b.
of olio di semi di girasole q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1731.5 kJ / 413.8 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 406.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittelle di cavolo nero
30 min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Pancake salato di verdure e tonno
30 min
Burger di barbabietola
1h
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 min
Burger di cavolo nero
45 min
Polpette di zucca
1sa 30 dk
Gnocchi di broccoli
1h
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1sa 30 dk
Schiacciatina zucca e carote
45 min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h