Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di porro a pezzi
- 100 g di pomodori perino a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cavolo verza tagliato a listarelle
- 250 g di ceci in scatola sgocciolati
- 500 g di acqua
-
30
g di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo - fette di pane bruschettate, q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1546.6 kJ / 369.7 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 579.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di lenticchie
1hod. 30min
Vellutata di broccoli con crostini
1 godz.
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 Min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 Min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 Min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Mousse al cioccolato (vegan)
1hod. 30min
Menù: Zuppa di verdure; Polpette e cavoletti di Bruxelles
1 godz.
Menù: Orzotto zucca e pancetta; Sbriciolata al prosciutto cotto e formaggio; Biccherini di crema al mascarpone e caffè (Bimby Friend)
1hod. 30min
Insalata di cavolo cappuccio, carote e pollo alla Vietnamita
Geen beoordelingen
Verdure insaporite con salsa ai broccoli
30 Min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 Min