![Aubergines roulées à la ricotta Aubergines roulées à la ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/536caed40a473bb42ac689519cf22f10/Derivates/bb0ef4972ff969c16d183198b243a97cedda7bbd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 850 g de tomates, en morceaux
- 1 branche de romarin frais
- 2 aubergines
- 250 g de ricotta
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- sel
- poivre moulu
- 75 g de mozzarella râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1198 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35 Min
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2h 30 min
Saumon en croûte de pesto de tomates séchées et riz aux légumes
40 Min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Ravioli de légumes
1 Std.
Quiche aux épinards et feta
1h 20min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45 Min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20min
Moussaka grecque
1h 20min
Chakchouka à la feta
1 Std.
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50min