Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
-
30
g de aceite de ajonjolí
of 30 g de aceite de oliva - 150 g de kimchi
- 500 - 520 g de agua
- 250 g de arroz precocido
- 50 g de elote desgranado, en lata
- ½ - 1 cdita de sal, al gusto
- 1 cda de caldo de verduras en pasta
-
100
g de edamames
of 100 g de chícharos congelados -
100
g de hongo shiitake seco, en rodajas (aprox. 0,5 cm)
of 100 g de hongos, frescos, en rodajas (aprox. 0,5 cm) - 100 g de zanahoria, en rodajas (aprox. 0,5 cm)
- 1 - 2 cdas de aceite vegetal
- 4 huevos
- 1 alga nori, desmenuzado o cortado en tiras (3 cm x 0,5 cm) para decorar (ver consejo)
- 2 cdas de ajonjolí tostado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1492 kJ / 356.6 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 638.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la Veracruzana
30 dk
Arroz con res y brócoli TM6
50min
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5h 5min
Menú: Arroz con vegetales y jamón. Trifle de queso con nuez caramelizada y uvas.
Geen beoordelingen
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 Std. 20 Min
Chow Mein
55 dk
Nachos Thai
45min
Bowl Fitness con arroz integral, ejotes, pollo y salsa caliente de tomate
1sa
Pollo entero picante con papas y salsa de cilantro
4 Std. 30 Min
Bowl de atún y aguacate
50min
Ensalada de pasta de verano
30 dk
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 dk