Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 150 g de ejotes
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de vinagre blanco
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- ½ cdita de sal
- 80 g de aguacate, en cubos
- 250 g de frijoles bayos cocidos, escurrido
- 200 g de atún en aceite, escurrido
- 100 g de jitomates cherry, en mitades
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1431.9 kJ / 342.3 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 513.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con calabacita y tocino
35min
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25 Min
Zanahorias asadas con papas, calabacitas y pomodoro (Pelar)
1h 30min
Ensalada tibia de papas (Pelar)
45min
Ensalada de frijoles cannellini
10min
Arroz Sichuan con carne molida y aceite de chile TM6
1h 5min
Arroz vegetariano TM6
40min
Desayuno en cama: Jugo y omelette con verduras
50 Min
Arroz con jamon y bok choy TM6
40min
Ensalada de elote con pimientos, estilo Tex-Mex
1h
Fetuccini con hongos TM6
1h
Lentejas marinadas
35min