Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 150 g de ejotes
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de vinagre blanco
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- ½ cdita de sal
- 80 g de aguacate, en cubos
- 250 g de frijoles bayos cocidos, escurrido
- 200 g de atún en aceite, escurrido
- 100 g de jitomates cherry, en mitades
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1431.9 kJ / 342.3 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 513.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de garbanzos
20min
Ensalada Italiana
40 Min
Ensalada fresca de quinoa
25min
Pasta con camarones
35min
Ensalada tibia de frijoles
25min
Pescado a la Veracruzana
30min
Ensalada de chícharos con jamón y huevo - Pollo con salsa de mostaza y vegetales
45min
Pasta de cebolla y pollo con ensalada templada de tubérculos y Flatcake de chocolate al vapor.
1 Std. 5 Min
Ensalada de frijoles cannellini
10min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30min
Ensalada fresca con aderezo de pepino
10min
Pasta gratinada con coliflor y queso ahumado
1hod.