![Bases Bases](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/597306cee292278349a6eb99c6ccafa2/Derivates/a340155a0d05227306555afdecdbfc75811a3625.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
salsa de cebolla al vino
- 200 g de cebolla blanca, en mitades
- 5 dientes de ajo, pelados
- 60 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco seco
- 100 g de agua
- 1 cdita de sal
Pasta
- 1500 g de agua
- 1 cdita de sal
- 350 g de pasta corta seca, p. ej. macarrones o orecchiettes
Papas, zanahorias y apio
- 800 g de agua
- 1 cdita de sal
- 600 g de papa, pelada, en trozos de 2 cm
- 350 g de zanahoria, pelada, en trozos de 2 cm
- 250 g de apio, en trozos de 1 cm
Arroz y zanahorias
- 1200 g de agua
- 250 g de arroz de grano largo, p. ej. arroz basmati
- 600 g de zanahoria, pelada, en rebanadas (5 mm)
Frijoles Cannellini
- 400 g de frijol bayo seco
- agua, para remojar
- 1 cdita sal
- agua
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 21559.1 kJ / 5152.8 kcal
- Eiwitten
- 184.5 g
- Koolhydraten
- 931.1 g
- Vetten
- 74.2 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 119.3 g
- Natrium
- 10560.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Arroz con res y brócoli TM6
50min
Huevos medios duros (4 piezas)
20min
Ensalada de lentejas con reducción de balsámico
1sa 15 dk
Bowl de verduras y nuez de la india en salsa de mantequilla de cacahuate
45min
Ciruelas al vapor (500 g) en Varoma
25 dk
Sopa de verduras y frijoles
15 dk
Huevos medios duros (6 piezas)
20min
Ensalada de betabel
1 Std. 10 Min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 dk
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 dk