Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
salsa de cebolla al vino
- 200 g de cebolla blanca, en mitades
- 5 dientes de ajo, pelados
- 60 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco seco
- 100 g de agua
- 1 cdita de sal
Pasta
- 1500 g de agua
- 1 cdita de sal
- 350 g de pasta corta seca, p. ej. macarrones o orecchiettes
Papas, zanahorias y apio
- 800 g de agua
- 1 cdita de sal
- 600 g de papa, pelada, en trozos de 2 cm
- 350 g de zanahoria, pelada, en trozos de 2 cm
- 250 g de apio, en trozos de 1 cm
Arroz y zanahorias
- 1200 g de agua
- 250 g de arroz de grano largo, p. ej. arroz basmati
- 600 g de zanahoria, pelada, en rebanadas (5 mm)
Frijoles Cannellini
- 400 g de frijol bayo seco
- agua, para remojar
- 1 cdita sal
- agua
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 21559.1 kJ / 5152.8 kcal
- Eiwitten
- 184.5 g
- Koolhydraten
- 931.1 g
- Vetten
- 74.2 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 119.3 g
- Natrium
- 10560.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiras de carne de res doradas TM6
15min
Arroz blanco con verduras
40 min
Sopa de verduras con fideos de omelette
50 min
Lentejas marinadas
35 min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Frijoles de olla en cocción lenta
5h
Tacos de lechuga con arroz y camarón
50 min
Pelar jengibre
10min
Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate
20 min
Kipe crudo
30 min
Papas rostizadas TM6
1 godz. 15 min
Sofrito de ajo y cebolla
20 min