Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 30 g de queso manchego
- 30 g de jitomates deshidratados
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de res en cubos para estofar, en tiras
- 150 g de jitomate triturado
- 150 g de vino blanco
- 1 ½ cucharadita rasa de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- agua
- 350 g de arroz basmati
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1981.7 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne de res a la jardinera
40 dk
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50 Min
Pollo con salsa de hierbas y pesto de arúgula
55 Min
Estofado de pollo con chorizo y papas
45 Min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1 Std. 10 Min
Estofado de pollo con frijol y camote
45 Min
Cacerola de pollo
30 Min
Risotto de jitomate y pechuga de pollo con ricotta al limón
45 Min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1sa 30 dk
Pollo a la cazadora
40 dk
Canelones con carne, verduras y salsa de jitomate
1 Std. 10 Min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35 dk