Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- hielos, los necesarios
- agua, la necesaria
- 500 g de agua
- 200 g de ejotes, cortados (3 cm)
- 600 g de calabacitas, cortadas en juliana (ver tip)
- 200 g de jitomates cherry, partidas a la mitad
- 150 g de aceitunas negras deshuesadas, partidas a la mitad
- 200 g de queso panela, en cubos (2 cm)
Aderezo
- 45 g de vinagre balsámico
- 70 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de mostaza
- 5 g de concentrado de caldo de pollo
- ½ cdita pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 987 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 godz.
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20 min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Ensalada de ejotes navideños
1 godz. 10 min
Ensalada de tomates y pesto de quelites
10 min
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20 min
Ensalada capresse
15 min
Taboule de coliflor
15 min
Ceviche de kiwi y mango
7 min
Ensalada de garbanzo
10 min
Ensalada de quinoa
25 min
Ejotes almendrados
30 min