Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g de ejotes, sin tallos
- 2 ramita tomillo fresco
- ½ cda de aceite de oliva
- ⅛ - ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
- 1850 g de agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de papa y poro, camarones con verduras y duraznos al vapor TM6
1sa
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
50 min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35 min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Concentrado de caldo de pollo
45 min
Adobo seco de chipotle y pasilla
5 min
Espárragos con salsa de jamiaca
40 min
Fondo vegetariano
1h 35min
Robalo al mojo de ajo
1sa 20 dk
Pescado con ajo y chile de árbol
40 min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min
Ejotes almendrados
30 min