Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ chile manzano, cortados por la mitad y sin semillas
- 1 limón amarillo, cortado por la mitad
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 ½ cdas de sal gruesa
- 1500 g de agua
- 500 g de betabel pelado y cortado en cuartos
- 1 de pulpo crudo, mediano
- 80 g de azúcar
- ½ cdita de sal fina
- 60 g de mantequilla, sin sal
- 1 pera, cortada en rebanadas delgadas
- hierbabuena fresca, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1541 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón al vapor con verduras de verano
30 Min
Aguacates rellenos de atún
20 Min
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30 Min
Salmón con brócoli, arroz y salsa holandesa de limón TM6
45 Min
Costillas de cordero con aderezo de yogurt, menta y frambuesa
1sa 30 dk
Sal roja
5 Min
Sal de comino
5 Min
Ensalada de pulpo Al vacío
8sa
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1 godz. 20 min
Ensalada de berros
30 Min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 dk
Pulpo en chile morita TM6
1sa 30 dk