Compatibele versies
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel de chocolate
- 4 huevos
- 100 g de azúcar refinada
- 2 cditas de vainilla
- 30 g de cocoa en polvo
- 60 g de harina
- 1 pizca sal
Carne para rellenar, caldillo picoso y camotes al vapor
- 1 chorizo, pelado y en trozos
- 300 g de carne molida de cerdo
- sal fina, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 500 g de jitomates, en cuartos
- 100 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 5 chiles de árbol secos
- 300 g de agua
- 3 camotes naranjas, cortados por la mitad horizontalmente
- 150 g de chícharos chinos, frescos, sin puntas
- 150 g de espárragos, cortados en trozos de 3 cm
- 130 g de chícharos congelados
Camotes rellenos
- 1 cda de mantequilla sin sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2399.7 kJ / 571.3 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de nopales con chile morita
30 Min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1 Std. 30 Min
Papa rellena de chorizo vegetariano
1 Std. 15 Min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 Min
Alambre de pescado
35min
Ejotes con tomillo Al vacío TM6
1h 10min
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40 Min
Guarnición de calabacitas con elote
30 Min
Nopales al guajillo TM6
35min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 Min
Tinga de col
35min
Pescado con adobo
1 Std.