Compatibele versies
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel de chocolate
- 4 huevos
- 100 g de azúcar refinada
- 2 cditas de vainilla
- 30 g de cocoa en polvo
- 60 g de harina
- 1 pizca sal
Carne para rellenar, caldillo picoso y camotes al vapor
- 1 chorizo, pelado y en trozos
- 300 g de carne molida de cerdo
- sal fina, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 500 g de jitomates, en cuartos
- 100 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 5 chiles de árbol secos
- 300 g de agua
- 3 camotes naranjas, cortados por la mitad horizontalmente
- 150 g de chícharos chinos, frescos, sin puntas
- 150 g de espárragos, cortados en trozos de 3 cm
- 130 g de chícharos congelados
Camotes rellenos
- 1 cda de mantequilla sin sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2399.7 kJ / 571.3 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de pollo - Demo - presentadores
30min
Pipián de acuyo
20min
Ensalada de manzana navideña
10min
Agua de chayote
10min
Plátanos machos rellenos de picadillo
2 Std.
Hot cakes de plátano sin gluten
25min
Pay de camote enmielado
1 Std. 40 Min
Bolitas de plátano macho
40 Min
Hot cakes veganos
20min
Entomatadas de jamaica
50min
Mini gelatinas mosaico
5 Std.
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1hod.