![Fondo vegetariano Fondo vegetariano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8C36ADC2-242B-4E4B-9EEA-6A9468E8BC1B/Derivates/F84D08E3-D0DE-4D35-9FC7-1A75484C47BF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de jitomate, en mitades
- 250 g de zanahoria, con cáscara y en trozos
- 80 g de poro, en trozos
- 80 g de apio, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 g de perejil fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1000 g de agua
- Voeding
- per 1 litro
- Calorieën
- 857 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Sopa de verdolagas
50 dk
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min
Entomatadas de jamaica
50 dk
Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado
1h 35min
Tacos de flor de Jamaica
1h
Tlacoyitos de haba
1h 40 min
Minestrone de poro, papa y cebada
40 min
Crema de ejote
30 min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Pozole de setas
1h
Coctel de champiñones
20 min