Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cdita hojuela de chile seco (optioneel)
- ¾ cdita sal
- ¼ cdita pimienta negra molida
- 450 g de lomo de cerdo, cortado en trozos (4 cm)
- 120 g de cebolla morada, en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 2 cditas comino en polvo
- 80 g de puré de jitomate
- 250 g de arroz precocido
- 1 cda caldo en pasta
- 570 g agua
- 150 g de elote desgranado, en lata, escurrido
- 150 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados, escurridos
- 80 g salsa barbecue (ver consejo)
- 2 cditas mostaza
- 10 g de vinagre
- 1 aguacate en cubos (optioneel)
- 10 jitomate cherry reducido a la mitad (optioneel)
- 4 cda cilantro, fresco sólo hojas
- 1 limón verde cortado en cuñas
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 9909.8 kJ / 2368.5 kcal
- Eiwitten
- 103.9 g
- Koolhydraten
- 185.8 g
- Vetten
- 137 g
- Verzadigd vet
- 35.8 g
- Vezels
- 23.2 g
- Natrium
- 3411.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta de verano con salsa de palomitas a las hierbas
45min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1 godz. 40 min
Carne deshebrada en cocción lenta
4sa
Pierna de cerdo colorada
1sa
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 dk
Lonches bañados tipo Gemma
55 dk
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1sa
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1sa
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Pollo a la paprika en olla
45min