Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cdita hojuela de chile seco (optioneel)
- ¾ cdita sal
- ¼ cdita pimienta negra molida
- 450 g de lomo de cerdo, cortado en trozos (4 cm)
- 120 g de cebolla morada, en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 2 cditas comino en polvo
- 80 g de puré de jitomate
- 250 g de arroz precocido
- 1 cda caldo en pasta
- 570 g agua
- 150 g de elote desgranado, en lata, escurrido
- 150 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados, escurridos
- 80 g salsa barbecue (ver consejo)
- 2 cditas mostaza
- 10 g de vinagre
- 1 aguacate en cubos (optioneel)
- 10 jitomate cherry reducido a la mitad (optioneel)
- 4 cda cilantro, fresco sólo hojas
- 1 limón verde cortado en cuñas
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 9909.8 kJ / 2368.5 kcal
- Eiwitten
- 103.9 g
- Koolhydraten
- 185.8 g
- Vetten
- 137 g
- Verzadigd vet
- 35.8 g
- Vezels
- 23.2 g
- Natrium
- 3411.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papitas negras
55 min
Pasta con salchichas en olla
30min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 Std. 20 Min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Caldo de queso (Sonora) TM6 Pelar
35min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 Min
Arroz con res y brócoli TM6
50 Min
Entomatadas de pollo
40 Min
Tostadas de picadillo
1h 10min
Caldo de queso
40 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min