Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nogada
- 190 g de queso crema
-
150
g de nuez de castilla
of 150 g de nuez pecana - 140 g de leche
- 25 g de azúcar
- 1 cdita de canela en polvo
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
Mousse de chile poblano
-
1
sobre de grenetina en polvo
of 3 cditas de grenetina en polvo - 145 g de agua
- 7 chiles poblanos, asados, desvenados, sin semillas y cortados en trozos
- 60 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 1 cdita de sal fina
Picadillo
- 85 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 225 g de zanahoria, pelada y cortada en trozos
- 25 g de apio
- 75 g de almendras
- 60 g de durazno en almíbar, en rebanadas
- 30 g de aceite
- 350 g de carne molida de cerdo
- 250 g de carne molida de res
- 1 cdita de sal fina
- 240 g de puré de tomate
- 55 g de pasas
- ¼ cdita de canela en polvo
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 1 pizca de comino en polvo
- perejil fresco, picado
- granada, sólo los granos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1483 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Esquites
30 min
Chilaquiles divorciados
1 godz.
Carnitas de atún
40 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Molito de cacahuate y morita
35 min
Sangrita
5 min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 min
Esquites de feria
25 min
Sopa de lima
40 min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Mixiote de pollo
1 godz.
Crema de chile poblano
25 min