Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 filetes de res (aprox. 400 g)
- 12 pizcas de sal
- 12 pizcas de pimienta negra molida
- 110 g de tocino, en trozos (ver tip)
-
80
g de queso Edam, en 6 palitos (aprox. 9 cm x 2 cm)
of 80 g de queso semi-duro, (p. ej. Gruyère, Emmental, fontina, etc.), en 6 palitos (aprox. 9 cm x 2 cm) - 70 g de cebolla blanca, en mitades
- 30 g de aceite de oliva
-
400
g de puré de jitomate
of 400 g de jitomate triturado -
1
cdita de caldo de verduras en pasta
of 1 cubo de caldo de verduras - 1 cdita de orégano seco
- 1 - 2 pizcas de paprika (optioneel)
- 350 g de papa, en cubos (2 cm)
- 200 g de calabacita, en rebanadas (4-5 mm)
- sal, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1408.6 kJ / 336.7 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 602.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1 Std.
Estofado de res
1h 40 min
Filete de res con almendras
30 Min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1 Std.
Pierna de cerdo a las hierbas
40 min
Pechugas a la reina
35 min
Pollo con crema de chipotle adobado
40 min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min
Fajitas de res con verduras salteadas
30 Min
Pollo al cilantro
35 min
Carne de res a la jardinera
40 min