Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de frijol bayo entero, enlatado, o frijoles cocidos, escurridos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 100 g de chile poblano, desvenado y en trozos
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 1 diente de ajo
- 150 g de jitomate, en trozos
- 30 g de aceite
- 750 g de agua
- 2 cubos de caldo
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 chile chipotle adobado, (opcional)
- 150 g de pasta seca, tipo penne
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1137.2 kJ / 271.8 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 205 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Guarnición de verduras
40 min
Arroz en caldo de jitomate
30 min
Guarnición de papas
30 min
Papas con chorizo
40 min
Arroz blanco con verduras
40 min
Salpicón de res
40 min
Pasta de jitomate y chorizo
25min
Ensalada fresca de verduras
10min
Arroz al cilantro
35 min
Salsa verde
10min