Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de camarones secos
- 1200 g de agua
- 150 g de zanahoria, en trozos
- 150 g de papa, en trozos
- 10 g de chiles guajillo, desvenados, sin tallo ni semillas (2 piezas)
- 200 g de jitomate, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal
- 5 g de epazote fresco (1 ramita)
- limones, en cuartos para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 399.2 kJ / 95.4 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1781 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 min
Birria de res estilo Jalisco
1ч. 45 мин.
Chilaquiles divorciados
1 godz.
Salsa roja de molcajete
10min
Sopa de tortilla
40 мин.
Pollo con mole verde
1 godz.
Chicharrón en salsa verde
35 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Caldo de camarón
25min
Pozole Rojo
1ч. 30 мин.
Esquites de feria
25min
Crema de chile poblano
25min