Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de camarones secos
- 1200 g de agua
- 150 g de zanahoria, en trozos
- 150 g de papa, en trozos
- 10 g de chiles guajillo, desvenados, sin tallo ni semillas (2 piezas)
- 200 g de jitomate, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal
- 5 g de epazote fresco (1 ramita)
- limones, en cuartos para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 399.2 kJ / 95.4 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1781 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole Rojo
1sa 30 dk
Crema de chile poblano
25 Min
Sopa de tortilla
40 dk
Salsa verde cocida
30 Min
Chicharrón en salsa verde
35 dk
Chiles en nogada
1sa
Salsa roja de molcajete
10 Min
Chicharrón en salsa verde
35 dk
Caldo de camarón
25 Min
Chilaquiles divorciados
1sa
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min