Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinado de la picaña
- 1 picaña de res
Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle
- 700 g de agua
- 600 g de papas cambray
- 400 g de cebollas cambray, sin tallo
- 135 g de crema ácida
- 210 g de queso crema
- 30 g de puré de chile chipotle adobado
- sal fina, al gusto
- hojas de hojas de cilantro, frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 9609 kJ / 2288 kcal
- Eiwitten
- 99 g
- Koolhydraten
- 215 g
- Vetten
- 117 g
- Verzadigd vet
- 40 g
- Vezels
- 61 g
- Natrium
- 23133 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Pollo entero a la cerveza
2h
Pescado a la talla
40 Min
Sándwich de filete de res
2 Std. 30 Min
Mantequilla de ajo y echalote
10 Min
Rub BBQ
5 min
Costillas teriyaki
1h 30min
Sal roja
5 min
Sal de comino
5 min
Filete de res con dos salsas
40 Min
Marinada de chile seco
10 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min