Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de aceite
- 55 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 chile serrano, sin tallo ni semillas
- 150 g de jitomate cherry, cortados por la mitad
- 20 g de mantequilla, sin sal
- 2 ramilletes de flor de calabaza, sin tallo ni pistilo
- 8 hojas de epazote
- 1 cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 400 g de queso panela
- 500 g de masa hojaldre
- 1 huevo, batido para barnizar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2612 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romeritos veganos
1sa
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Pay de atún
1h 40min
Sopa de nopales y huevo hilado
50 min
Cacerola de papas
1sa 10 dk
Chile en nogada vegetariano
25 min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 min
Sopa de verdolagas
50 min
Sopa de elote
35 min
Sopa de flor de calabaza
35 min
Caldo Campesino
40 min