Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de aceite
- 55 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 chile serrano, sin tallo ni semillas
- 150 g de jitomate cherry, cortados por la mitad
- 20 g de mantequilla, sin sal
- 2 ramilletes de flor de calabaza, sin tallo ni pistilo
- 8 hojas de epazote
- 1 cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 400 g de queso panela
- 500 g de masa hojaldre
- 1 huevo, batido para barnizar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2612 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de atún
1 godz. 40 min
Pay de espinaca con base de nuez
1ωρ. 20 λεπτ.
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 min
Tamal de cazuela con rajas
1ωρ.
Torta de elote con rajas
1ωρ.
Plátanos machos rellenos de picadillo
2 Std.
Chile ancho relleno de frijol y plátano
1 godz. 50 min
Sopa de poro con hojaldre
45min
Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado
1 Std. 35 Min
Pastel de cardamomo y limón
1 Std. 35 Min
Hamburguesa de portobello
30 λεπτ.
Pastel de chocolate y almendras
25 λεπτ.